Begeleid Werken

Samen werken

De Poel stimuleert gasten uit de dag- en woonondersteuning met zinvol Begeleid Werken. Hierbij gaan ze zelfstandig aan de slag op een fijne, externe werkplek: met individuele ruggesteun van onze jobcoaches én van een lokale mentor op de werkvloer.

Contacteer ons

Image
Coaches

Begeleid door coaches en mentors

Onze jobcoach in huis staat paraat om onze gasten met een arbeidsvraag te begeleiden. Bij begeleid werken werken onze gasten zelfstandig op een werkplek en worden zij ondersteund door onze jobcoach (voor de opstart en opvolging) en een lokale mentor (tijdens de jobuitvoering). Op basis van voorkeur en mogelijkheden, worden werkplekken gezocht en opgestart, op het ritme van onze gasten.

Wytse
"Ik ga iedere week aan de slag in tuincentrum en dierenspeciaalzaak Horta in Ternat. Daar vul ik de voorraden aan en zorg ik ervoor dat alle afdelingen er steeds netjes bij liggen."
Begeleid Werken in tuincentrum Horta
Wytse
Image
Variatie

Voor ieder wat wils

Onze werkplekken variëren: van bibliotheken tot gemeentelijke groendiensten, van kinderkribben tot scholen en woonzorgcentra. We leveren ook zelfgemaakte soep aan de politie van Sint-Genesius-Rode of oogsten seizoensgroenten uit onze moestuin voor Hotel Les Eleveurs. En met ons inclusief horecaproject Krok & Ko in Itterbeek en Vlezenbeek serveren we glaasjes geluk voor de buurt.

Image
Connecteren

Buitengewone ontmoetingen

Voor De Poel is werken niet alleen een manier om de wereld van onze gasten te vergroten. We verhogen ook de betrokkenheid van die wereld tegenover onze buitengewone gasten. Kortom, bij De Poel groeit je wereld.

Vind een job op maat van jouw ritme

 

Bij De Poel staan deze kernwaarden centraal

Image
Prettig en bijzonder
Prettig & bijzonder

Humor is het beste medicijn. Het geeft ons de kracht om van elke dag een geweldige ervaring te maken. Lachen doet ontspannen en verbinden. Onze huizen omarmen het leven met een lach. 

Image
Divers & respectvol
Open & trots

We zijn fier op wat onze gasten realiseren. We delen dit graag met de wereld. Heldere en open communicatie zorgt voor zuurstof in ons huis - en daarbuiten.

Image
Open & trots
Divers & respectvol

We hebben respect voor elkaar en elkaars anders-zijn. De wereld zou maar saai zijn moest iedereen hetzelfde zijn. Diversiteit maakt de wereld, en onszelf rijker.