Dagondersteuning

Vanalles beleven

Onze daghuizen staan open voor mensen met een beperking die een zinvolle dagbesteding zoeken. Al onze gasten hebben een lichte, matige of ernstige verstandelijke en/of fysieke beperking. Bij ons komen ze vrienden maken, lachen en groeien, geruggensteund door een warm professioneel team. Bij De Poel kan je elke dag aankloppen.

Contacteer ons

Image
Workshops

Prikkelende workshops

Onze dagondersteuning omvat een scala aan originele, prikkelende en inspirerende activiteiten. Naast het vaste aanbod in onze ateliers (houtbewerking, koken en bakken, kunst,…) deelt elke begeleider ook zijn kennis en passies in workshops als fotografie, yoga, bloemschikken, enzovoort.

Image
Groepsactiviteiten

Diverse groepsactiviteiten

Omdat we met grote groepen werken hebben we een uitgebreid aanbod groepsactiviteiten. Van relax-sessies tot sportieve challenges. Van zaadjes planten in de moestuin tot chillen in de belevingstuin. Van zwemmen tot snoezelen. Van Kamishibai tot Sherborne.

Image
Zorgdiensten

Zorg en welzijn aan huis

Alles vertrekt van de wensen, talenten en mogelijkheden van onze gasten. Zo maken we van elke dag een hele belevenis. In Huis Schepdaal en Huis Itterbeek komen de zorg- en welzijnsdiensten (verpleging, pedicure, kine, …) ook aan huis, naast het team van begeleiders, vrijwilligers en ondersteunende experten zoals psychologen, ortho-agogen en maatschappelijk werkers. Handig!

Bij De Poel staan deze kernwaarden centraal

Image
Prettig en bijzonder
Prettig & bijzonder

Humor is het beste medicijn. Het geeft ons de kracht om van elke dag een geweldige ervaring te maken. Lachen doet ontspannen en verbinden. Onze huizen omarmen het leven met een lach. 

Image
Divers & respectvol
Open & trots

We zijn fier op wat onze gasten realiseren. We delen dit graag met de wereld. Heldere en open communicatie zorgt voor zuurstof in ons huis - en daarbuiten.

Image
Open & trots
Divers & respectvol

We hebben respect voor elkaar en elkaars anders-zijn. De wereld zou maar saai zijn moest iedereen hetzelfde zijn. Diversiteit maakt de wereld, en onszelf rijker.

Vind een open plaats voor dagondersteuning

Onze voorziening heeft momenteel enkele open plaatsen voor dagondersteuning beschikbaar, en we nodigen graag geïnteresseerden uit om kennis te maken met onze werking.