Vacatures

Medewerkers, vrijwilligers & stagiairs
Join us!

Image
Vrijwilligerswerk

Onze gasten groeien elke dag, dankzij een team van bijna 100 medewerkers. Bij De Poel kan elke werkkracht zichzelf zijn. Zo halen we als werkgever het beste in onze medewerkers, stagiairs en vrijwilligers naar boven. En kunnen onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. 

Stagiairs leggen we in de watten, want dat zijn onze toekomstige medewerkers. Onze professionele begeleiding is erop gericht hen elke dag te doen bijleren. Een uitdagende stageplek gegarandeerd.  

Vrijwilligers bekronen onze werking met extra handen en harten. Ze houden onze gasten gezelschap, helpen onze begeleiders bij de activiteiten of trekken gezellig mee op uitstap. 

Wil jij deel uitmaken van ons team? Neem dan een kijkje hieronder en check onze openstaande vacatures.

Vorige testimonial
Volgende testimonial
Ik beleef ontzettend veel plezier aan alle activiteiten en ben enorm blij dat ik de begeleiding kan ondersteunen. Vele handen maken dan ook licht werk.
Gaby Van Den Broeck
Vrijwilliger
Ik kom nog altijd even graag helpen als vrijwilliger na negen jaar. Het wordt zelfs leuker met de dag. Wat je in De Poel investeert, krijg je driedubbel terug.
Jo Donvil
Vrijwilliger
Ik krijg enorm veel terug voor de tijd en energie die ik in De Poel steek. Alleen al de warmte en vriendschap die je krijgt van de gasten geeft me voldoening.
Freddy Steens
Vrijwilliger
Ik kreeg de vraag of ik het niet zag zitten om op de campus zelf vrijwilligerswerk te doen. Uiteraard heb ik ja gezegd en na drie jaar doe ik het nog steeds even graag.
Josée Lemaître
Vrijwilliger
Ik klopte aan bij jullie en mocht meteen aan de slag. Nu kom ik iedere week langs om de gasten te helpen in de tuin, één van mijn favoriete bezigheden. Ik kom dan ook elke keer met veel goesting naar De Poel.
Myriam Kerre
Vrijwilliger
Had ik geweten hoe leuk het is om bij De Poel vrijwilligerswerk te doen, dan had ik die stap veel eerder gezet. Het enthousiasme en de inzet van de gasten is bewonderenswaardig.
Jessica Thienpont
Vrijwilliger
Zolang mijn gezondheid het toelaat, wil ik dit werk blijven doen. Als gepensioneerde wil je niet in een zwart gat vallen en een hele dag niks doen.
Roger Verhasselt
Vrijwilliger