Woonondersteuning

Zorgeloos wonen

Zorgeloos wonen voelt als vertoeven in een dorp. Collectief samenhuizen, met ruimte voor kleinere groepen, en voldoende plek voor jezelf. En niet te vergeten: elke dag gezond en vers eten op je bord.  Bij De Poel is iedereen thuis.

Contacteer ons

Image
Omkadering

Omringd door begeleiders en experten

In Huis Sint-Genesius-Rode, Huis Sint-Katherina-Lombeek en Huis Ruisbroek wonen onze gasten samen met enkele begeleiders. Ze genieten er van ateliers & workshops, zorg- en welzijnsdiensten en sport- en relax-activiteiten. Een team van begeleiders, vrijwilligers en ondersteunende experten zoals psychologen, ortho-agogen en maatschappelijk werkers zorgt voor de beste ondersteuning.

Image
Betrokken

Jouw stem telt

We doen er alles aan om onze gasten zich thuis te laten voelen. Daar wordt iedereen bij betrokken. De gasten leveren inspraak in ons gastenparlement, ouders doen dat via het Collectief Overlegorgaan. En via De Poel Gazette houden we iedereen op de hoogte van het reilen en zeilen in hun huis.

Image
Itterbeek

Binnenkort in Itterbeek!

In 2025 ontvangen we in Huis Itterbeek een nieuwe woongemeenschap. Deze vervangt Huis-Sint-Genesius-Rode en Huis Ruisbroek. Benieuwd naar hoe het gebouw er vanbinnen uitziet?

Ontdek Huis Itterbeek

Vind een open plaats voor woonondersteuning

Onze voorziening heeft momenteel enkele open plaatsen beschikbaar, en we nodigen graag geïnteresseerden uit om kennis te maken met onze werking. Gelieve bij interesse contact met ons op te nemen via het contactformulier hieronder.

 

Bij De Poel staan deze kernwaarden centraal

Image
Prettig en bijzonder
Prettig & bijzonder

Humor is het beste medicijn. Het geeft ons de kracht om van elke dag een geweldige ervaring te maken. Lachen doet ontspannen en verbinden. Onze huizen omarmen het leven met een lach. 

Image
Divers & respectvol
Open & trots

We zijn fier op wat onze gasten realiseren. We delen dit graag met de wereld. Heldere en open communicatie zorgt voor zuurstof in ons huis - en daarbuiten.

Image
Open & trots
Divers & respectvol

We hebben respect voor elkaar en elkaars anders-zijn. De wereld zou maar saai zijn moest iedereen hetzelfde zijn. Diversiteit maakt de wereld, en onszelf rijker.