Doorverwijzen

Voor iedereen die volwassenen met een verstandelijke beperking met een gerust hart wil doorverwijzen

Image
Begeleider toont een konijn aan één van onze gasten

Voor professionele doorverwijzers

De Poel reikt de handen naar de welzijnssector, de jeugdhulp of het onderwijs. Iedereen die volwassenen met een verstandelijke beperking met een gerust hart in eigen regio wil doorverwijzen kan bij ons terecht. 

Ons team ondersteunt doorverwijzers graag in het vinden van de meest gepaste begeleiding. Regelmatig overleg en transparante communicatie zorgen voor een optimale samenwerking. 

Soorten ondersteuning

Dagondersteuning

Onze dagondersteuning omvat een scala aan originele, prikkelende en inspirerende activiteiten. Alles vertrekt van de wensen, talenten en mogelijkheden van onze gasten. Zo maken we van elke dag een hele belevenis.

Woonondersteuning

Zorgeloos wonen voelt als vertoeven in een dorp. Collectief samenhuizen, met ruimte voor kleinere groepen, en voldoende plek voor jezelf. En niet te vergeten: elke dag gezond en vers eten op je bord.

Begeleid Werken

De Poel stimuleert gasten uit de dag- en woonondersteuning met zinvol Begeleid Werken. Hierbij gaan ze zelfstandig aan de slag op een fijne, externe werkplek: met individuele ruggesteun van onze jobcoaches én van een lokale mentor op de werkvloer.

Image
Uitstap zee

Open plaatsen

Onze voorziening heeft momenteel enkele open plaatsen voor dagondersteuning beschikbaar, en we nodigen graag geïnteresseerden uit om kennis te maken met onze werking.

Gelieve bij interesse contact met ons op te nemen via het contactformulier hieronder.

Contactformulier