Huizen

Huis Itterbeek

Onder de kerktoren van Itterbeek bieden wij een gevarieerd zorgprogramma aan een vijftigtal gasten. Bij mooi weer ontdekken onze gasten samen met de begeleiding de leukste wandelpaden of spelen we samen een potje kubbe in onze grote tuin met vijver.

Image
Muziekbeleving

Ons team aan begeleiders zorgt voor tal van activiteiten op maat van onze gasten waarbij ieders talent aan bod komt. Koken, knutselen, sport, mentale vaardigheden, semi-industrieel werk,… Er is voor ieder wat wils.

Image
Zwerfvuilactie

Wij geloven in het belang van samenwerking en betrokkenheid bij onze buurt. Daarom zetten we ons graag in voor het behoud van een propere omgeving door regelmatig zwerfvuilacties te organiseren. Samen met onze buurtbewoners dragen we bij aan een schonere buurt en laten we zien dat kleine inspanningen een grote impact kunnen hebben.

Een greep uit ons aanbod

Image
Voedingsatelier

Voedingsatelier

In ons voedingsatelier in Huis Itterbeek maken onze gasten dagverse soep, diverse confituursoorten en dessertjes. Deze worden onder meer toegeleverd aan partners waarmee wordt samengewerkt, maar kunnen ook worden besteld door alle vrienden van De Poel en sympathisanten.

Image
Crea atelier

Artistiek atelier

Tijdens het artistiek atelier willen we onze gasten technieken aanleren, laten experimenteren, materiaalkennis opdoen en creatieve vaardigheden aanleren. Op die manier kunnen we hen helpen een persoonlijk creatief proces op gang te brengen, waarbij men zich bewust is/wordt van eigen talenten. De eerste ideeën in een schetsboek of tekenmap worden verder doorontwikkeld tot unieke creaties. 

Image
Domein van Huizingen

Domein van Huizingen

Afhankelijk van het seizoen verzorgen we met enkele gasten van Huis Itterbeek “het groen” in het Domein van Huizingen. Dit gaat van onkruid wieden, bloemen en planten verwijderen, boomschors aanmaken en losmaken aan de speeltuin en paden proper maken.

Image
Kubbe

Weet ons te vinden

AdresDorpstraat 21
1701 Itterbeek
Via Google Maps
ContactT 04 89 56 94 12
E Stuur een mailtje