Huizen

Huis Ruisbroek

In het bruisende centrum van Ruisbroek bieden we een warme thuis aan onze gasten. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning en activiteiten, zodat er voor ieder wat wils is.

Image
Ruisbroek

Huis Ruisbroek is opgedeeld in twee gedeeltes, waar beide groepen hun eigen plekjes hebben om te ontspannen.

Allereerst hebben we de Zonnebloem, waar bewoners die vooral behoefte hebben aan rust en basale stimulatie zich thuis voelen. Hier gebruiken velen SMOG als hun voornaamste communicatiemiddel. Bij mooi weer kunnen de bewoners van de Zonnebloem genieten op hun eigen patio.

Anderzijds hebben we de Klaproos, waar bewoners met een betere taalvaardigheid zich bevinden. Deze leefgroep grenst aan een prachtig terras en een tuin, waar onze bewoners vrij kunnen rondlopen en genieten van de frisse buitenlucht.

Image
Crea atelier

We vinden het belangrijk om de leefwereld van onze bewoners zo breed mogelijk te houden. Daarom gaan we regelmatig winkelen, zwemmen, en bezoeken we de markt.

Vlak naast Huis Ruisbroek bevindt zich het buurthuis, waar we wekelijks gebruik maken van een ruimte voor ons artistiek atelier. Binnenshuis richten we ons vooral op creatieve activiteiten, ontspanning, persoonlijke verzorging, bewegen op muziek en kinesitherapie.

In de zomer werken we graag in de tuin en maken we heerlijke wandelingen langs het kanaal, waar we volop van de buitenlucht genieten.

Image
Paardrijden

Bij De Poel komen we naar buiten. Zo gaan we regelmatig op uitstap samen met onze gasten en nemen we elk jaar deel aan de Special Olympics en de Rock voor Specials. Elke dag is een nieuwe belevenis.

Image
Warda

Weet ons te vinden

AdresKerkplein 38
1601 Ruisbroek
Via Google Maps
ContactT 04 88 40 55 45
E Stuur een mailtje