Huizen

Huis Ruisbroek

In het bruisende centrum van Ruisbroek bieden we een warm thuis aan 17 bewoners. Ons huis is opgedeeld in twee gedeeltes, waar beide groepen hun eigen plekjes hebben om te ontspannen.

Allereerst hebben we de Zonnebloem, waar bewoners die vooral behoefte hebben aan rust en basale stimulatie zich thuis voelen. Hier gebruiken velen SMOG als hun voornaamste communicatiemiddel. Bij mooi weer kunnen de bewoners van de Zonnebloem genieten op hun eigen patio.

Anderzijds hebben we de Klaproos, waar bewoners met een betere taalvaardigheid zich bevinden. Deze leefgroep grenst aan een prachtig terras en een tuin, waar onze bewoners vrij kunnen rondlopen en genieten van de frisse buitenlucht.

Image
Ruisbroek

Weet ons te vinden

AdresKerkplein 38
1601 Ruisbroek
Via Google Maps
ContactT 04 88 40 55 45
E Stuur een mailtje

Op welke gebieden kunnen we je hier ondersteunen?

Checkmark
Atelierwerking
Checkmark
Begeleid Werken
Checkmark
Relaxatietechnieken
Checkmark
Vorming
Checkmark
Vrijetijdsbesteding
Image
Crea atelier

Atelierwerking

We organiseren diverse ateliers rechtstreeks op onze campus, maar we vinden het ook belangrijk om de leefwereld van onze bewoners zo breed mogelijk te houden. Daarom gaan we regelmatig winkelen, zwemmen, en bezoeken we de markt.

Vlak naast onze campus bevindt zich het buurthuis, waar we wekelijks gebruik maken van een ruimte voor ons artistieke atelier. Binnenshuis richten we ons vooral op creatieve activiteiten, ontspanning, persoonlijke verzorging, bewegen op muziek en kinesitherapie.

In de zomer werken we graag in de tuin en maken we heerlijke wandelingen langs het kanaal, waar we volop van de buitenlucht genieten.

Image
Wandeling

Uitstappen

Bij De Poel komen we naar buiten. Zo gaan we regelmatig op uitstap samen met onze gasten en nemen we elk jaar deel aan de Special Olympics en de Rock voor Specials. Elke dag is een nieuwe belevenis.