Huizen

Huis Schepdaal

In het groene Schepdaal bezorgen we elke dag opnieuw een fijne dag aan een zeventigtal gasten. Bij de eerste zonnestralen genieten we van onze mooie belevingstuin met fietspad en wordt onze tuin een echte ontmoetingsplek.

Image
Tuinatelier

Weet ons te vinden

AdresScheestraat 83
1703 Schepdaal
Via Google Maps
Contact

Zorggroep
T 04 89 56 94 12
E Stuur een mailtje


Ateliergroep
T 04 88 40 55 45
E Stuur een mailtje

Image
Zorg

Een greep uit ons aanbod

Huis Schepdaal bestaat uit twee groepen. In de ene groep (zorggroep) ligt de focus op rust, bewustzijn en welbevinden. In de andere groep richten we ons op actievere ateliers waaronder sport, koken, knutselen, semi-industrieel werk en zoveel meer. 

De aanwezigheid van twee verschillende groepen zorgt voor een absolute meerwaarde. Elkaar ondersteunen, helpen en leren van elkaar spelen hierbij een belangrijke rol.

Image
Dansatelier

Atelierwerking

Vanuit een gevarieerd pre-atelierprogramma kunnen onze gasten bepaalde vaardigheden rustig aangeleerd krijgen in kleine groepjes. Dit omvat het leren omgaan met houten materialen, creatief aan de slag gaan met allerlei knutseltechnieken, verpakking & versiering maken voor onze producten, en zoveel meer. Daarnaast bieden we thematische lessen zoals computerles, dansles en expressie.

Image
Uitstap

Uitstappen

Bij De Poel komen we naar buiten. Zo gaan we regelmatig op uitstap samen met onze gasten en nemen we elk jaar deel aan de Special Olympics en de Rock voor Specials. Elke dag is een nieuwe belevenis.

Op welke gebieden kunnen we je ondersteunen?

Checkmark
Atelierwerking
Checkmark
Begeleid Werken
Checkmark
Dagbesteding
Checkmark
Relaxatietechnieken