Huizen

Huis Sint-Katherina-Lombeek

In een rustige woonwijk in Sint-Katherina-Lombeek bieden we onderdak aan onze bewoners. Elke bungalow herbergt 4 of 5 bewoners en de bungalows zijn allemaal met elkaar verbonden via een grote veranda aan de voorkant, die tevens het hart vormt van Huis Sint-Katherina-Lombeek.

Image
Moestuin

Binnen elke bungalow vind je een gemeenschappelijke leefruimte, keuken en sanitair, en heeft elke bewoner zijn eigen knusse slaapkamer die ze naar hun eigen smaak kunnen inrichten.

Daarnaast zorgen we ervoor dat onze bewoners actief betrokken zijn bij het onderhoud van onze prachtige tuin en het verzorgen van onze dieren. Ook kweken we groenten voor lokale restaurants, wat een trots en bevredigend gevoel geeft aan onze gasten. Dit alles gebeurt natuurlijk onder de begeleiding van ons toegewijde team.

Image
Bakken

Overdag kunnen onze bewoners deelnemen aan diverse ateliers, gegeven door ons begeleidingsteam, of ze kunnen naar hun werk of hobbyclub gaan. 

Ons aanbod aan ateliers is zeer gevarieerd, met voor elk wat wils. We organiseren onder andere bak- en kookactiviteiten, knutselsessies, computercursussen, en vormingen rond maatschappelijke thema's zoals SMOG.

Image
Uitstap

Bij De Poel komen we naar buiten. Zo gaan we regelmatig op uitstap samen met onze gasten en nemen we elk jaar deel aan de Special Olympics en de Rock voor Specials. Elke dag is een nieuwe belevenis.

Image
Breien

Weet ons te vinden

AdresZwaluwlaan 5-11
1742 Sint-Katherina-Lombeek
Via Google Maps
ContactT 04 88 40 55 45
E Stuur een mailtje