Nieuws

De Poel opent Tweede Krok & Ko Vestiging in Vlezenbeek

Image
Feestelijke inhuldiging
Nieuws
01 February 2024

Gisteren was een onvergetelijke dag voor ons team, want we vierden feest tijdens de VIP-avond ter ere van de officiële inhuldiging van onze nieuwe Krok & Ko vestiging in het oud gemeentehuis van Vlezenbeek. 


Officiële inhuldiging

Gisteren was een avond om te onthouden, een avond van inclusie en verbondenheid. We vierden feest tijdens de VIP-avond ter ere van de inhuldiging van onze nieuwe vestiging, gevestigd in het prachtige oud gemeentehuis van Vlezenbeek.

Terwijl we nagenieten van de herinneringen aan gisteren, kijken we nu vol enthousiasme naar de komende weken. In de maand februari zullen we de laatste puntjes op de i zetten, zodat onze nieuwe vestiging volledig klaar is om publiek te ontvangen. 

Onze nieuwe vestiging vertegenwoordigt immers meer dan alleen een fysieke locatie; het is een plek waar connecteren, samenwerking en verbinding samenkomen. Samen met jullie, onze klanten en trouwste supporters, willen we blijven bouwen aan een toekomst vol kansen, inclusie en verbondenheid.

 

Opening maart

Vanaf maandag 4 maart staan onze bijzondere medewerkers en vrijwilligers klaar om iedereen met open armen een inclusieve glimlach te ontvangen. Wij kijken er alvast enorm naar uit om jullie te verwelkomen in onze nieuwe Krok & vestiging!

Alle info rond de openingsuren en contactgegevens kan je hier vinden.