Nieuws

Kom samen zonder zorgen zomeren 
in Krok & Ko

Image
Zomerfestival
Nieuws
06 June 2023

Krok & Ko Zomerfestival

Op vrijdag 30 juni, 28 juli en 25 augustus kan je in de prachtige festivaltuin van Krok & Ko komen genieten van een geweldige line-up van lokale artiesten.

 

Aanbod

Kom en beleef een onvergetelijke zomer vol muziek en plezier bij de zomerconcerten van Krok & Ko! We nodigen je uit op 30 juni, 28 juli en 25 augustus uit in onze prachtige festivaltuin om te genieten van een geweldige line-up van lokale artiesten. 

En er is meer! Naast de geweldige muziek zorgen we ook voor een heleboel randanimatie om de dag nog leuker te maken. Kinderen zullen dolblij zijn met het springkasteel, waar ze naar hartenlust kunnen springen en spelen. En laten we vooral niet vergeten te vermelden dat we overheerlijke kroks en verfrissende mocktails/cocktails zullen serveren. Een smakelijk hapje en drankje om je energie op peil te houden terwijl je geniet van de muziek en de gezellige sfeer. 

 

Toegangsprijs

Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar bedraagt de toegangsprijs 5 euro. Dit maakt het evenement toegankelijk voor het hele gezin, zodat iedereen samen van de zomerse vibes kan genieten. Mis deze geweldige zomerconcerten niet! Markeer de data in je agenda en verzamel je vrienden en familie om samen te genieten van geweldige muziek, heerlijk eten en drinken, en eindeloos plezier in onze festivaltuin. Krok & Ko staat klaar om je een onvergetelijke zomer te bezorgen!

 

Image
Affiche zomerfestival