Nieuws

Nieuwe Partners gezocht 
voor Semi-industrieel Werk

Image
SIW
Nieuws
24 October 2023

Wij zijn De Poel. Word jij Ko?

De Poel is een welzijnsgerichte onderneming waar volwassenen met een verstandelijke beperking vanalles beleven, zorgeloos wonen en samen werken. Samen met onze partners willen wij sociale impact creëren en streven we naar een inclusieve maatschappij. Wil jij mee het verschil maken en inzetten op sociaal en duurzaam ondernemerschap? Dan kan jij ons misschien helpen!

 

Waar zijn wij naar op zoek?

Concreet zijn we op zoek naar bedrijven die hun logistieke processen willen toewijzen aan onze organisatie. We zijn trots op onze bestaande samenwerkingen met bedrijven zoals Colruyt en Basics, en we streven ernaar om ons netwerk van partners uit te breiden.

 

Wat maakt onze samenwerking uniek?

Bij De Poel staat het welzijn van onze gasten voorop. Daarom voeren we alle activiteiten uit zonder tijds- of prestatiedruk voor onze gasten. Onze semi industriële (maatwerk) opdrachten kenmerken zich door repetitieve en herkenbare handelingen, waarbij de opdrachten worden opgesplitst in gestructureerde deeltaken. Deze taken, zoals tellen, sorteren, labelen, vouwen en nieten, kunnen individueel of in groep worden aangeleerd en uitgevoerd.

 

Waar voeren we de opdrachten uit?

Meestal worden de activiteiten uitgevoerd in onze eigen lokalen. Af en toe voeren we de opdracht ter plaatse uit, binnen een straal van 15 km rondom onze vestiging in Itterbeek.

 

Hoe kan jij bijdragen?

Heeft jouw bedrijf of organisatie opdrachten waarbij onze gasten een meerwaarde kunnen bieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande knop.

 

contacteer ons

 

Laten we samen bouwen aan een inclusieve samenleving!