Nieuws

Special Olympics 2023

Image
Groepsfoto Special Olympics 2023
Nieuws
01 June 2023

Een Gedenkwaardige Deelname aan de Special Olympics in Mechelen

Het is met immense vreugde en trots dat we jullie willen meenemen op een reis naar de Special Olympics in Mechelen, die plaatsvonden van 17 tot 20 mei 2023. Ook wij namen deel aan dit inspirerende evenement. Dankzij de steun van onze sponsors en vrijwilligers, evenals de ongelooflijke prestaties van onze atleten, was dit een ervaring die ons nog lang zal bijblijven.

 

Onze sponsors

Allereerst willen we graag onze oprechte dank betuigen aan onze sponsors, die ons op verschillende manieren hebben gesteund. 

Luc Molemans heeft ons voorzien van prachtige t-shirts en petten, waarmee we als een team konden stralen tijdens de Spelen. 

Anita De Muylder heeft ons verrast met rugzakken  en drinkbussen, die niet alleen praktisch waren, maar ook een symbool van onze gezamenlijke reis. 

Daarnaast zijn we dankbaar voor de bijdrage van Van Den Neste & partners, die ons voorzag van powerbanks  en usb-sticks waarop we alle gedenkwaardige foto's hebben gebundeld. Deze foto's zullen worden uitgedeeld aan iedereen die deelnam aan dit onvergetelijke avontuur, als een blijvende herinnering aan de Special Olympics 2023.

 

Onze supporters

Naast onze gewaardeerde sponsors, willen we ook een speciale vermelding maken voor onze vrijwilliger Jo. Jo heeft ons gedurende het hele evenement onvermoeibaar bijgestaan, onze atleten aangemoedigd en hen geholpen om het beste uit zichzelf te halen. 

Onze oprechte dankbaarheid gaat uit naar Jo en onze begeleiding die zich hebben ingezet om de Special Olympics tot een onvergetelijke ervaring te maken.

 

Onze atleten

Natuurlijk kunnen we de indrukwekkende prestaties van onze atleten niet onvermeld laten. Met vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben ze ons allemaal geïnspireerd. 

Tijdens de Special Olympics 2023 hebben we maar liefst 11 gouden medailles behaald, wat een buitengewone prestatie is. Daarnaast hebben we ook 7 zilveren en 6 bronzen medailles in de wacht gesleept. De 4de, 5de, 6de en 7de plaatsen werden eveneens vertegenwoordigd in onze collectie medailles, met respectievelijk 7, 5, 3 en 3 exemplaren.

We zijn er trots op dat we ook een aantal participatiemedailles hebben behaald, die werden uitgereikt aan degenen die hun persoonlijke records hebben verbeterd. Dit is een bewijs van de voortdurende groei en ontwikkeling van onze atleten.

 

Meer dan alleen medailles

De Special Olympics in Mechelen was niet alleen een evenement om medailles te winnen, het was ook een moment van samenkomen, vriendschap en inclusie. Het was een kans voor onze atleten om te schitteren en te laten zien wat ze kunnen bereiken. We hebben nieuwe vriendschappen gesloten, onvergetelijke herinneringen gecreëerd en ons laten inspireren door de vele andere getalenteerde atleten die deelnamen aan dit prachtige evenement.

Dankzij de onschatbare steun van onze sponsors, de inzet van onze vrijwilliger Jo en de ongelooflijke prestaties van onze atleten was de deelname van De Poel aan de Special Olympics in Mechelen een onvergetelijke ervaring. De Special Olympics heeft ons herinnerd aan de kracht van sport en het vermogen van mensen om grenzen te verleggen.

Tot slot willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze reis. Samen hebben we laten zien dat de inclusie van mensen met een beperking de sleutel zijn tot een meer rechtvaardige en inclusieve samenleving. 

Intussen kijken we uit naar de volgende editie van de Special Olympics dat zal plaatsvinden in La Louvière. Tot volgend jaar!

 

foto's special olympics 2023